Sponsoring & Donaties

  Sponsoring en adverteren bij GSV
Voor een sponsor biedt GSV de mogelijkheid om binnen de club, lokaal en regionaal bekendheid te krijgen en de sport een goed hart toe te dragen. Sponsoring voorziet in een belangrijke inkomstenbron voor de club en is een belangrijke ondersteuning bij onze voetbalactiviteiten, zoals het onderhouden van de accomodatie. Dit alles om de vereniging op een goede manier draaiend te kunnen houden. Ons beleid is gericht op het hebben van duurzame relaties met betrokken bedrijven en instellingen.

Sponsormogelijkheden
Bedrijven kunnen GSV op allerlei manieren sponsoren. Diverse manieren van sponsoring of adverteren zijn bespreekbaar, zoals reclameborden,, balsponsors, activiteiten -sponsoring. Voor de verschillende soorten sponsoring hanteren wij verschillende tarieven. Daarnaast willen we met iedere sponsor bekijken op welke manier zijn of haar bijdrage het best tot zijn recht kan komen. Er zijn diverse mogelijkheden:

Eigenlijk is bijna alles mogelijk.

Aanmelden als donateur
Iedereen kan donateur worden. Als donateur van GSV steunt u de vereniging met een geldbedrag (donatie). Als donateur mag u aan de meeste activiteiten deelnemen die door GSV worden georganiseerd en de wedstrijden van het eerste elftal gratis bezoeken. Mocht U besluiten donateur te worden kan dat door het aanmelden bij de penningmeester A. Thakoersing tel. 06-.........
e-mail: thakoersing@hotmail.com
Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met onze sponsorcommissie over standaard- en maatwerkmogelijkheden.

Voorzitter van de sponsor commissie is Fred Zorg, telefoon 06- 55250486 e-mail: Fred.Z.org@hotmail.com